Om oss

Karin Jochnick - Certifierad Friskvårdsterapeut och massör via BKM (Branschförbundet för Komplementär Medicin). Har bakgrund som konsult inom landsbygdsutveckling och utbildade mig 2003 inom friskvård och hälsa. Är idag ansvarig för SPA-behandlingar på Gullmarsstrands Hotell & Konferens och sedan 1/1 2018 driver jag även Lysekils Hälsa & Kroppsvård.

Anita Dalanius - Make up, färg och form för frans och bryn, vaxning sam butikssäljare och bokning är anställd på vår salong Lysekils Hälsa & Kroppsvård. Hon har lång erfarenhet från butiksförsäljning. Är utbildad inom Make up, vaxning, form och färg för fransar och bryn.

Ulrika Ögren - Diplomerad  massageterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut, Nordens största skola för kroppsterapi. Jag är även Certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage. Massage ger en förbättrad livskvalité!  I egenskap av massör drivs jag av viljan att dela med mig av mina egna erfarenheter. Jag vill sprida mitt intresse för kropp & själ, kost och hälsa och hjälpa människor att må bra. För mig känns det fantastiskt roligt att mitt jobb ger resultat samtidigt som jag gör något som jag själv trivs med. Jag går regelbundet på kurser och får ny inspiration och kunskap inom massage och hälsa. Jag anpassar mina behandlingar efter behov och erbjuder både spabehandlingar och massage i förebyggande syfte samt behandling för dig med specifika besvär och problem.

Wictoria Insulan - Diplomerad inom Massage på GGI, arbetar som terapeut på Lysekils Hälsa & Kroppsvård.