Logga in

Om företaget

 

Mitt motto har alltid varit att förverkliga mina drömmar och visioner. Mod och passion är viktiga ingredienser i mitt liv.

Efter att ha varit på upptäcktsresa i vårt vackra Sverige med start i Lilla Edet där jag är barnfödd till att ha varit 15 år i Norrland och 15 år i Dalsland är det nu Bohusläns tur sedan några år tillbaka. Nu bor jag på natursköna Skaftö och bara älskar den vackra naturen som är här.

Min bakgrund är som civilekonom med inriktning marknadsföring som jag läste i Umeå Universitet. Efter min utbildning hade jag olika anställningsuppdrag inom försäljning, marknadsföring, information och projektledning inom bl a Kasthall, Rank Xerox, Boliden Mineral, Hydrauto och Enter Rehabilitering (f d Telenova). De senaste 15 åren innan jag tog steget till att bli min egen lyckas smed har jag varit konsult inom landsbygdsutveckling på Hushållningssällskapet Väst med projektledning och rådgivning till företag som vill starta eller utveckla sin verksamhet. 

Mitt intresse för friskvård och hälsa har alltid funnits i bakgrunden och för drygt 15 år sedan utbildade jag mig till certifierad friskvårdsterapeut och massör och har sedan haft detta som en bisyssla vid sidan om min anställning. Intresset växte sig med tiden allt starkare och jag har gått ett antal utbildningar inom området. 2012 tog jag steget att kliva av från min anställning för att stå på egna ben och växlade upp mitt företag till att driva det på heltid inom hälsa och entreprenörskap. Under min tid som företagare har jag haft olika uppdrag inom hälsa bl a på Bokenäs Hav Spa Möten och Hafsten Swecamp Resort. Under ett års tid hade jag basen för min verksamhet ino hälsa inhyrd på Salong Jaeger i Grundsund. Jag har också haft ett  större uppdrag med affärsutveckling för Hushållningssällskapet Väst. 

 

Nu har tagit nästa steg i min utveckling och finns idag på Gullmarsstrand där jag hyr in mig och erbjuder massage och SPA-behandlingar, aktivitetspass och föreläsningar. 

 

Entreprenörskap är en viktig del i mitt företagande och det kommer det att vara även fortsättningsvis.