Massage, lymfmassage & ansiktsbehandling i Uddevalla & Lysekil

Kurs i Regndroppsteknik

Regndroppsteknik - en uråldrig kunskap 

Regndroppsteknik är en mjuk och härlig aromaterapibehandling med läkekraften från 100% naturliga, medicinska eteriska oljor. Det är en kombination av Vita-flextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och smörjningen med eteriska oljor. Alla kan lära sig tekniken. Idealisk för såväl kropps-terapeuten som den oerfarne för hemmabruk. 

DIPLOMERAD REGNDROPPSTERAPEUT
Dag ett 1 700 kr. Detta är samma kursdag som för hemmabruk.
Dag två 
1 000 kr. 500 kr vid köp av kursdagen senast under dag ett.

Eteriska oljor tillkommer med 1 478 kr som räcker för både kursen och ytterligare ca 6 behandlingar. Du behöver anmäla dig senast tio dagar innan så att vi hinner beställa oljorna. Vill du testa behandlingen innan så kan du boka en behandling under "Boka tid".

Du kan avvakta med att välja datum för dag två i upp till 12 månader.

 

Behandlingen är så lätt att utföra att du normalt efter ett par provbehandlingar på nära och kära kan börja ta betalt om du har tillgång till massagebänk, förslagsvis halvt marknadsmässigt pris, ca 300-400 kr som träningsbehandling. Du får på så sätt tillbaka inköpspriset för oljorna.

Tid och anmälan till kurs i regndroppsteknik 

Vi återkommer med nya tider inför hösten 2019. Har du intresse av en sådan kurs är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss.

Intresseanmälan Ring eller maila och boka kursplats

Telefon0707-397 198

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkomna!

Karin Jochnick

Kursledare